Dutchkids homepage
Naar het huis van BramNaar het huis van DrissNaar het huis van IndraNaar het huis van JeroenNaar het huis van KwameNaar het huis van SarahNaar het huis van Yasemin
 
 
Ik ben de oma van Indra. Ik woon sinds 1974 in Nederland. Toen er in Suriname veel verwarring ontstond over de onafhankelijkheid van Suriname en er veel onenigheid was tussen twee grote bevolkingsgroepen van Suriname: Creolen en Hindoestanen, zijn mijn man en ik naar Nederland gekomen.

Ik ben onderwijzeres en heb altijd voor de klas gestaan. Suriname heeft grote onderwijsproblemen door de verschillende bevolkingsgroepen op school die moeite hebben met samenleven en leren. Wij dachten in Nederland minder tegen deze problemen aan te lopen. Helaas . als ik goed naar mijn kleindochter luister zijn de problemen op school hetzelfde. Bij Indra op school zitten kinderen met veel verschillende achtergronden die elkaar niet altijd vriendelijk bejegenen.

Mijn dochter (de moeder van Indra) is ook meegekomen naar Nederland en is hier getrouwd met een man uit een andere Hindoestaanse familie. Er was sprake van een gearrangeerd huwelijk omdat mijn dochter dat zelf graag wilde.


Met Indra naar Nederdam
 
 

 
See this page in Englishmeer weten??   lerarenkamer